با عفونت پیرسینگ گوش چه کنیم؟
با عفونت پیرسینگ گوش چه کنیم؟

عفونت کردن محل پیرسینگ گوش، یکی از عفونت های رایج است که در اثر رسیدن آلودگی به داخل این نقطه پس از اولین بار سوراخ کردن گوش ها پیش می آید با این وجود هنوز عده بسیاری از افراد هستند که در صورت احساس درد شدید در این نقطه یا تورم و قرمز شدن آن متوجه نمی شوند با عفونت روبرو هستند. این عدم اطلاع به آشنایی ناکافی عموم ما با این مشکل برمی گردد که در صورت شدت یافتن می تواند بسیار هم خطرناک باشد. در این مطلب تلاش می کنیم عفونت پیرسینگ گوش برای گوشواره را در این قسمت به بحث بگذاریم تا با آن و روش های رفع و درمانش بهتر آشنا شوید.

 

فهرست مطالب:

  1. چرا به عفونت پیرسینگ گوش دچار می شویم؟
  2. علائم عفونت پیرسینگ
  3. درمان های خانگی عفونت پیرسینگ
  4. چه زمانی باید به پزشک مراجعه کنید؟

چرا به عفونت پیرسینگ گوش دچار می شویم؟

همان طور که گفتیم، ورود آلودگی به داخل سوراخ باعث این عفونت می شود. این آلودگی به روش های مختلف ممکن است به داخل سوراخ رسیده باشد: دستگاه آلوده، لمس گوشها با دست کثیف و حضور در محیطی که ذرات معلق فراوانی در آن وجود داشته باشند همگی می توانند عامل این عفونت باشند.

یکی از دلایل اصلی بروز این مشکل این است که منتظر نمانده اید تا زخم محل پیرسینگ بهبود پیدا کند و زودتر از موعد از گوشواره استفاده کرده اید. گاهی مشکل به جای عجله، منتظر ماندن بیش از حد است. یعنی آنقدر منتظر مانده اید و از گوشواره‌تان استفاده نکرده اید که سوراخ بسته شده است و حالا می خواهید به اجبار آن را به گوش کنید. این روش هم می تواند شرایط را برای دچار شدن به عفونت در این ناحیه فراهم کند.

عفونت در غضروف معمولاً از عفونت در نرمه خطرناک تر و درمان آن دشوارتر است. همچنین در غضروف بافت عفونی سریعتر دچار بیماری می شود، پس پخش عفونت هم شدت بیشتری پیدا می کند. به طور کلی اگر به سراغ سوراخ کردن غضروف رفته اید، بهتر است بیش از حالت عادی از آلودگی دوری کنید.

میخوای بگن طلا خریدی؟

علائم عفونت پیرسینگ

علائم دچار شدن به این مشکل بسیار واضح هستند، اما ممکن است آنها را با علائم بیماری های دیگر اشتباه بگیرید. شاید شایع ترین آنها به طور کلی شامل این موارد باشند:

  • التهاب و قرمزی گوش
  •  ترشح مایع چرکی و بدبو از محل سوراخ
  •  تب
  •  کاهش فشار خون

نادیده گرفتن این علائم منجر به پخش و شدت یافتن آنها و در نهایت آسیب به بافت گوشهایتان می شود. اگر بگذارید مشکل ادامه پیدا کند حتی احتمال بروز معضل های شنوایی هم وجود دارد، پس این علائم را دستکم نگیرید. برای درمان این عفونت راه های مختلفی وجود دارد، اما عمده آنها نیازمند تجویز پزشک هستند و پیشنهاد ما پیشگیری است. پیشگیری در خانه قابل انجام است و هزینه خاصی هم روی دست شما نخواهد گذاشت.

 

با عفونت پیرسینگ گوش چه کنیم؟


همچنین در چیکا استار بخوانید: 

همه چیز درباره پیرسینگ 


درمان های خانگی عفونت پیرسینگ

آنچه در این قسمت به عنوان درمان خانگی مطرح می کنیم، بخشی پیشگیری و بخشی برای جلوگیری از شدت یافتن مشکل است. پس در نظر داشته باشید که همچنان پیشنهاد ما مشورت با یک پزشک حاذق است.مهمترین این نکات رعایت یک روتین روزانه است که هم برای پیشگیری و هم برای کمک به درمان کاربرد دارد. این روتین طی سه مرحله زیر انجام می شود:

 

  1. قبل از لمس گوش حتما دست هایتان را تمیز بشویید.
  2.  محل پیرسینگ را با آب نمک و سه بار در روز شستشو دهید. آب نمک مذکور نباید بیش از حد شور یا بیش از حد کم نمک باشد. دقت داشته باشید که این کار برای ضدعفونی است، اما نباید از هیدروژن پراکسید، الکل یا پماد آنتی بیوتیک استفاده کنید. احتمال تحریک پوست و کند شدن روند بهبودی با آنها بیش از حد بالاست.
  3.  دو طرف لاله گوش را با آب بشویید و با دستمال کاغذی خشک کنید. نگذارید سوراخ گوش بسته شود. این کار می تواند منجر به باقی ماندن بافت عفونی در داخل گوش شما شده و مشکلات عدیده ای به وجود بیاورد. همچنین بهتر است این روتین را دو بار در روز تکرار کنید تا نتایج بهتری بگیرید.

چه زمانی باید به پزشک مراجعه کنید؟

اگر در عرض دو روز شدت علائم کاهش پیدا نکرد، عفونت یا التهاب محل پیرسینگ شدت پیدا کرد یا سوراخ شروع به بسته شدن نمود بهتر است به پزشک مراجعه کنید. شدت پیدا کردن تب در این حالت یکی از بدیهی ترین نشانه هاست که اوضاع در حال بدتر شدن است، بنابراین سعی کنید این علامت را حتماً مورد توجه داشته باشید. آنتی بیوتیک های متعددی برای مقابله با این مشکل وجود دارند و تا وقتی که بیش از حد دیر اقدام نکنید، پزشک می تواند به راحتی عفونت را از بین ببرد.

جمع بندی:

در این مطلب به بررسی عفونت پیرسینگ گوش پرداختیم و بحث کردیم که چه علائمی دارد. یک روتین خانگی را برای جلوگیری از بروز آن و کمک به درمانش مطرح کردیم و در نهایت به این موضوع پرداختیم که چه زمانی باید به پزشک متخصص مراجعه کنید. آشنایی با مشخصات و ویژگی های این رویداد می تواند به شما کمک کند تا تصمیم بهتری بگیرید و در عین حال که به فکر دو چندان شدن زیبایی خود هستید، نیم نگاهی هم به سلامت بدنتان داشته باشید.